Woonstylist inhuren

Woonstylist inhuren

Een stijlvol interieur biedt veel woonplezier. Wil jij dit ook ervaren en je helemaal thuisvoelen? Een woonstylist inhuren is de oplossing. Voor interieuradvies, kleuradvies en shopping tips. Wees niet bang om verschillende woonstijlen te mixen of over te stappen op een andere kleur. BFactor begeleidt je in het volledige traject, van oriëntatiegesprek tot de inrichting van de ruimte. Dit doen we met veel passie en enthousiasme. Geschikt voor woningen, horecazaken en bedrijven. Uiteraard doen we dit alles tegen eerlijke en transparante prijzen. Ontdek wat een woningstylist inhuren voor jou kan betekenen.

  • Vakkundige metamorfose van het interieur
  • Persoonlijk interieuradvies
  • Eerlijke prijzen

Professioneel en persoonlijk interieuradvies

Kijk je al jaren tegen kleurloze muren of saaie meubelstukken aan? Mis je die persoonlijk en intieme sfeer? Dan wordt het tijd om iets aan je interieur te doen. Soms ontbreekt het je aan wooninspiratie. Toch wil je een kindvriendelijk interieur of ruimtebesparende oplossingen. Wat er ook nodig is, Barbara Raes is ervaren woningstyliste. Nodig haar eens uit: ze komt op locatie en bekijkt de huidige inrichting en indeling. Bespreek je (woon)wensen. Is er behoefte aan meer opbergruimte of een betere lichtinval, geef dit dan aan. We zoeken naar praktische oplossingen, met als doel de ruimte een stuk gezelliger en sfeervoller te maken. Een nieuw interieur begint bij de woonstylist inhuren.

Wat kan BFactor voor jou betekenen?

Ga je voor interieuradvies of een woonstyling?

Bij BFactor zijn er veel mogelijkheden. Alles begint met een oriëntatiegesprek. Wat zijn jouw wensen en ideeën? Samen bekijken we het interieur en welke verbeterpunten aandacht nodig hebben. BFactor denkt met jou mee en brengt met een woonstyling jouw huis tot leven.

Even brainstormen?

Ontdek zelf hoe waardevol een BFactor woonstyling kan zijn. Huur ons in en doe de test!