ART on DIBOND

Een digitaal Interieur kunstwerk

“Je pand inrichten met een blikvanger van formaat”

BFactor blend een selectie van afbeeldingen samen tot een uniek DIGITAAL KUNSTWERK al dan niet met een functie of enkel decoratief steeds met een WAUW factor. Na het vormgeven van beeldmateriaal word je digitaal kunstwerk gefinetuned en op maat aangeleverd voor het drukproces.

Deze realisatie is een mooi voorbeeld van een multifunctioneel interieur kunstwerk, die niet alleen een streling voor het oog is maar eveneens functioneel dienst doet door de plaatsing van dibond platen op de fronten van deze schuifpui. Wenst men geen gebruik te maken van de media apparatuur, kunnen de deuren netjes worden toegeschoven. Bekijk hoe dit digital art work één harmonieus geheel vormt binnen het styling project – portfolio interieurstyling.

Project: Barbara & Dieter te Ressegem

Digital Art on DIbond
Digital Art on Dibond

Digital Behang op maat

Digital Behang door Bfactor

Digitaal behang laten maken

Duizend en één soorten behang met een standaard formaat en niet eentje dat volledig in de buurt komt van het geen jij in gedachten hebt? 

Barbara heeft jouw droom vorm en ontwerpt jouw digitaal behang op maat en op elk gewenst formaat. Geen standaard behang dus, maar een surplus voor het creëren van een eigen leefwereld. Door het toevoegen van de juiste meubelen, wordt de styling van je ruimten tot een hoger niveau getild. In voorbeeld hebben de klanten gekozen om een Urban pand uit de buurt te fotograferen en dit origineel beeld verder te laten leven in hun atelier. Door het bekleden van de volledige wand met dit dieptezicht, oogt de ruimte veel ruimer. Met de plaatsing van stoer verweerd meubilair wordt deze gedurfde styling vast wel een inspirerende werkplek.

Project: Els & Bert te Erpe-Mere

Poster op maat laten maken

Digital Art op kantoor

Hoe leuk kan het zijn om je kantoor s’morgens binnen te stappen?

In dit kantoor wordt er waarde gehecht aan het verwelkomen van hun werknemers met een digitaal kunstwerk aan de ingang van het kantoor. Een kleine investering die een grote waardering opbrengt.

Project: Zone/24 Sint-Niklaas

Prints die de aandacht trekken

“Posters als voordelige media met een krachtige boodschap doen hun werk”

1 Poster Kapsalon

Etalage Posters

BFactor ontwerpt jouw poster op maat & heeft je raad betreft de materiaalkeuze volgens de doeleinden.

Niet alleen zijn deze prints krachtige tools in de merchandising, posters zijn perfect inzetbaar om jouw interieur op te vrolijken of de juiste vibes in je kamer te brengen.

2 Poster Kapsalon

De kapster van dit kapsalon houdt enerzijds van iets opvallends maar heeft ook een zwak voor de vintage/old look stijl. Haar boodschap is hier vertaalt & in beeld gebracht op AO formaat posters die hun effect niet missen bij voorbijgangers. Uitnodigend, ludiek, krachtig met herkenbare elementen zijn eigen aan deze unieke blikvangers.

Project: Inter Mode Coiffure  De Reuse Katthy  te Hofstade

Digital POP ART

Een digitaal kunstwerk laten maken van je kinderen?

POP ART realisatie gebaseerd op de kunststroming van het succesverhaal uit de jaren 60. Met de passie van het koppel voor deze stijl en de grote liefde voor hun kids, is deze gepersonaliseerde print de “eyecatcher” binnen hun hedendaags interieur. Deze vorm van kunst maakt het mogelijk om verschillende perioden uit hun kindertijd vast te leggen op een ludieke manier.

Beetje kleur en humor in huis zorgt voor positieve vibes.

Project: Sophie & Bart te Haaltert

Decoratieve Wandborden
Deco Wandbord Pride Palms
Deco Wandbord Urban

Betaalbare Wall-Art voor elke interieurstijl.

Buiten de gekende BFactor diensten kan je bij ons terecht voor de realisatie van decoratieve wandborden afgestemd op jouw interieur of gepersonaliseerd naar wens.

Als designer beschikt BFactor eveneens over een eigen lijn betaalbare Home-Made Art panelen die met de grootste zorg tot in detail worden vervaardigt tot eyecatchers die je nergens anders vindt.

Follow Us On

Karnemelkstraat 1
9551 Ressegem

BE 0741 343 779

barbara@bfactor.be
(+32) 0472 48 76 38