Interieurstyling Projecten

WOONKAMER STYLEN

EEN INTERIEURMIX VAN LANDELIJK & STOER

Een woonkamer stylen kan op basis van reeds bestaande meubels die omgebouwd en aangepast worden aan de leefruimtes. Meerdere stijlen zijn in deze woonkamer toegepast en vormen een evenwichtig, uitnodigend harmonieus geheel. De kleurcombinaties en het materiaalgebruik zijn hier van groot belang.

Originaliteit troef met de ingewerkte schuifpuien bekleed met een BFactor Digital Art Print op aluminium panelen. Deze vormen niet alleen de blikvanger in deze living maar werken eveneens functioneel als afsluiting van het TV toestel en apparatuur. Eens de schuifdeuren dicht zijn heeft men zicht op een vlakke wand en wordt men als het ware meegezogen in het volledige kunstwerk.

Berken stammen in het interieur

“Beetje Urban Stijl houdt het interieur luchtig"

Het is vaak een must om een stoer / landelijk interieur aan te vullen met natuurlijke luchtige elementen. Bij dit binnen interieurstyling project heeft een reeds bestaand meubelstuk een tweede leven gekregen door deze verder uit te breiden naar een meubel die reikt over de gehele lengte van de muur. Om een balans te krijgen tussen lichte en donkere tinten binnen de woning, maakte huis stylist en ontwerper Barbara Raes gebruik van witte berken stammen in het meubelontwerp

Ruimte genoeg op deze dressoir voor het plaatsen van allerlei plantjes, een oase van  groen die niet alleen zorgt voor de fraîcheur maar ook voor een gezond klimaat in de leefomgeving.

Een creatieve styling maakt binnenkomen verrassend

In deze woning was het en noodzaak om het gezegde “met de deur in huis vallen" letterlijk en figuurlijk te omzeilen door een creatieve oplossing te voorzien en de inkom lichtjes af te scheiden van de woonruimten. Geslaagd project waar DIY, restyling & ontwerp deel uitmaken van de realisatie. De materiaalkeuze is een terugkerend aspect doorheen het gelijkvloers van de woning en zelfs van de storende body van de elektriciteitskast is niets meer te bespeuren. De vrijstaande wandcreatie bevat een budgetvriendelijke & handige vestiaire kast  gerealiseerd met Restyle louvre deuren en bied extra opbergruimte. De inkom wordt na deze Make-Over door woonstylist Barbara Raes als uitnodigend ervaren en klopt visueel in het plaatje van de interieurstyling.

DRESSING ROOM

Creatief meubelontwerp dressing

De vintage getinte matte mint krijtverf in combinatie met de bruintinten zorgen bij het ochtendgloren voor een klare kijk op de outfit van de dag. De gebruikte verftechniek zorgt voor een mooie speling van het licht en brengt de kamer tot leven.

Het meubilair is een mix van stoer en landelijk met staal en vintage getint steigerhout. De decoratieve elementen zijn een samenstelling uit de gepimpte stock, aangevuld met enkele nieuwe musthaves.

De combinatie van direct, indirect en sfeerverlichting zijn hier zorgvuldig aangebracht. Door de DIY armatuur te voorzien van Edison Bulbs krijgt de styling een extra cachet.

Slaapkamer styling

WAAR BATTERIJEN WORDEN OPGELADEN

In dit project doet de achterzijde van de kleerkast multifunctioneel dienst als afscheidingswand van de aanpalende ruimte en is met de opbouw nis voorzien om eventueel bij behoefte een flat screen te plaatsen afgeschermd van het direct daglicht. De sfeer en stijl van de dressing room zijn doorgetrokken in deze master bedroom en aangekleed met restyle meubilair.

Project: ten huize de Backer – Raes te Ressegem