Interieuradvies Projecten

LEEFRUIMTEN

ONLINE INTERIEURINRICHTING ADVIES MET EEN CREATIEF MOODBOARD

GO with the FLOW! Online interieuradvies en moodbords is een budgetvriendelijke oplossing voor als je zelf je project in handen wil nemen met ondersteuning van een professional .  Een sfeerbord is zoveel meer dan een beetje prentjes en wat materialen bij elkaar. Een creatief moodboard onthuld je interieurstijl!

Het zet aan tot creatief denken en bevat een massa aan informatie en antwoorden op vragen waar je tot heden niet bij stil stond zoals: “wat is mijn interieurstijl" en loopt deze parallel met de smaak van partnerlief?

Een moodboard heeft je inzicht en inspiratie om aan de slag te gaan, betrek je huisgenoten bij deze creatieve activiteit en sta verstelt van de verassende resultaten. BFactor ontwerpt online moodboards maar “the Way to Go" blijft nog steeds de voelbare collages, waar we samen een stijl ontwikkelen.

SFEERBORDEN OM VAN TE HOUDEN

De Look & Feel van gezamenlijke woonvertrekken zijn van groot belang om een sfeer te creëren waarbij ieder in huis zich goed voelt, tot rust komt en geniet.

Een evenwichtige neutrale indeling bied je de kans om ten aller tijden verder te experimenteren, variëren en aan te vullen met decoratie en meubilair.  Het subtiel toepassen van persoonlijke spullen maakt van je huis jouw thuis. Je persoonlijk moodboard vormt de rode draad en je houvast voor de verdere inrichting.

“Express Yourself" & ontdek onze advies interieurinrichting deals

INTERIEURINRICHTING ADVIES VOOR EEN KINDERKAMER

DE WOONWENSEN VAN JE KIND(EREN) ONTDEKKEN

Het is altijd opnieuw een uitdaging om de fantasie en woondromen van een kind of tiener juist weten in te schatten. BFactor gebruikt een sfeerbord als niet te missen hulplijn bij de slaapkamer styling.  Met een 3D visualisatie krijg je een levensecht beeld van de gekozen stijl.