3D Visualisatie Projecten

3D VISUALISATIES

INTERIEURSTYLING MET EEN 3D PLAN

Een 3D visualisatie laten maken als ideale aanvulling van het sfeer moodboard. Met een gedetailleerd 3D visualisatie van de aangeklede ruimte wordt het snel duidelijk hoe jij straks de ruimte gaat beleven.

De bewoners van deze nieuwbouw hadden als wens binnen hun open ruimte een cosy hoekje te creëren om ongestoord, languit in de sofa tot rust te komen en te genieten van hun favoriete televisie reeksen. Een kleurtje die het vakantiegevoel opwekt en een meubel die esthetisch past binnen het interieur en functioneel voldoende opbergruimte te bieden heeft. BFactor is aan de slag gegaan met het aangeleverd grondplan en heeft met al deze aspecten rekening gehouden met als resultaat dit geslaagd 3D interieurontwerp.

project: Familie De Smet te Gavere

3D Interieur ontwerp voor een thuiskantoor

Leuke Bel-etage woning die toe was aan een nieuwe styling. Deze klant kreeg het aanbod om van thuis uit te werken en vroeg advies interieurinrichting aan Barbara voor de herindeling van deze beschikbare ruimten op het verdiep. Rekening houdend met de lichtinval in dit gebouw, is BFactor tot deze inrichting gekomen.

Project: Els Van Damme te Wondelgem

3D inrichting luxeflat

De warme elementen en het vormspel van deze 3D visualisatie van de badkamer zorgt voor een oase van rust met een hoge esthetiek en functionaliteit.

In deze gerenoveerde flat werd in de 3D visualisatie een vleugje Metropolitan Stijl toegepast. Door de opstelling van het meubilair, het evenwichtig kleurenpalet, de selectie materialen en de kunstige prints, blijft het ruimtelijk effect van deze woonkamer behouden. De vrijstaande glazen wand zorgt voor een mooie reflectie van de lichtinval en blokt de koude luchtstroom van de opening naar de aanpalende ruimte af. Ontdek hier onze 3D visualisatie prijzen

Project: Flat van Familie De Ro te Antwerpen

Hoe ziet jouw droomhuis er straks uit?

BFactor denkt mee over de indelingsopties, kleuren, materialen, verlichting & giet dit alles in een bruikbare HD visualisatie beelden.

Fotorealistische gerendeerde afbeeldingen, sketchen, animaties van jouw toekomstige woning of Make-Over leveren heel wat voordelen op: • werkt inspirerend  • is overtuigend  • communiceren beter  • geen onaangename verrassingen  • correct eindresultaat

Wil je ook een 3D visualisatie laten maken?