Interieur metamorfose

Interieur metamorfose

Een mooi ingericht huis waarin jij je helemaal thuisvoelt. Ga voor een geheel andere inrichting en kies voor een interieur metamorfose. Met praktische tips over kleurgebruik, materialen en welke meubels bij jouw woonstijl passen. De stylist interieur heeft oog voor detail en maakt van jouw huis een droomhuis. We kunnen bestaande meubels of decoratie toevoegen, of voor nieuwe materialen kiezen. Ontdek wat een restyling of metamorfose met jouw woning kan doen.

  • Interieur metamorfose tot in detail afgewerkt
  • Passend advies voor meer woonplezier
  • Voor elk budget

Wooninspiratie door BFactor

Ben je uitgekeken op de huidige inrichting of geeft het een onafgemaakt gevoel? Je mist opbergruimte, een gezellige zithoek of de ultieme sfeer in huis. Een metamorfose interieur brengt hier verandering in. Barbara van BFactor komt als interieurstylist graag een kijkje bij jou nemen. Wil je de bestaande meubels behouden of toch liever voor iets nieuws gaan? Jouw woonstijl is bepalend.

De interieurstylist bespreekt jouw woonwensen en houdt hier rekening mee. Al tijdens het eerste bezoek krijg je nieuwe wooninspiratie. Het interieur advies staat vol met tips en ideeën met betrekking tot de metamorfose. Vind je het fijn om een shopping list en ontwerp op maat te ontvangen? Dit is allemaal mogelijk.

Prijzen interieurstylist

We hanteren eerlijke en transparante prijzen. Een interieurontwerp op maat inclusief 3D visualisatie is mogelijk vanaf €350. Samen doen we nieuwe woonideeën op en lichten dit toe middels een moodboard of 3D visualisatie. Maar er is meer, want ook voor een lager budget zijn we beschikbaar. Een metamorfose is namelijk ook mogelijk door middel van ander kleurgebruik en decoratie. Ontvang online interieuradvies over deze zaken en betaal slechts €120 voor 2 uur uur professioneel interieuradvies. Tijdens een de sessie bekijken we wat nodig is om je Make-Over op te starten. Maak een afspraak, dan gaan we direct voor jou aan de slag.

Even brainstormen?

Ontdek zelf hoe waardevol een interieur metamorfose van BFactor kan zijn. Huur ons in en doe de test!