Interieurdesigner

Interieur designer

Op zoek naar rust en ruimte in huis of op kantoor? Een inspirerende omgeving kan je die rust en ruimte bieden. Interieur designer Barbara Raes inhuren is een betaalbaar alternatief voor een (dure) interieurarchitect.

 Laat je inspireren met handige interieurtips, moodboard en een 3D visualisatie van hoe je ruimte eruit zal zien. Maak kennis met een creatief interieur designer voor woningen en handelspanden. Je in te richten ruimte zal er heel anders gaan uitzien, zodat het perfect aansluit op jouw (woon)wensen. Hoe wij dit doen? Met onze ervaren interieur designer en art director Barbara Raes. Ze komt naar je toe en verrast je met het interieurontwerp, kleuradvies, decoratiekeuze en meubelplaatsing. Oude meubeltjes behouden? Dat kan! Deze nemen we mee in het nieuwe ontwerpplan of restylen ze tot nieuwe pareltjes.

  • Van advies tot ontwerp
  • Stijlvol interieur design & styling
  • Geschikt voor woning en bedrijfspand

Interieur designer inhuren

Met interieur design breng je de ruimte tot leven. Hierbij kun je kiezen voor (re)styling van één of meerdere ruimtes. Een interieur designer inhuren hoeft niet duur te zijn. Vanaf €350 maakt Barbara een ontwerp en geeft advies met betrekking tot kleuren en decoratie aan de hand van een moodboard of 3d visualisatie. Wil je net dat beetje meer en wil je ons full option pakket met ontwerp op maat met bijhorende contacten, shopping list en final touch van BFactor? Hierbij letten we op materialen, sfeer en verlichting, maar ook Art – Deco. Je ontvangt een duidelijke uitleg/ 3D visualisatie op een moodboard.

Wil je een Interieurdesigner inhuren?

We maken je huis écht af

Barbara heeft ruime ervaring op het gebied van ontwerp en interieurstyling. Heb je  geen inspiratie of twijfel je over de huidige indeling of inrichting? Laat het aan de expert over. We gaan veel verder dan het bedenken van een andere kleur op de muur. Het is belangrijk dat je huis ook écht als thuis aanvoelt. Dit geldt overigens ook voor de werkplek, waar nog heel wat winst te behalen valt. Er zijn verschillende woonstijlen mogelijk zoals landelijk, industrieel of klassiek. Ook Scandinavisch wonen wint aan populariteit. Het is zelfs mogelijk om twee of meerdere woonstijlen met elkaar te combineren. Hierbij letten we vooral op kleur- en materiaalgebruik. Interieur design past helemaal bij jou.

Even brainstormen over je 3D design?

Ontdek zelf hoe waardevol een 3D interieurdesign van BFactor is. Huur ons in en doe de test!

ontdek onze webshop