Huis stylist inhuren

Een huis styliste voor al je interieurstyling noden

Schuif je regelmatig met meubels of sta je vaker in de bouwmarkt bij de muurverf te kijken? Grote kans dat je stiekem verlangt naar een andere inrichting. Omdat het voor jouw gevoel niet helemaal af is of niet voldoet aan jouw woonwensen. Je kunt zelf aan de slag gaan, maar waarom geen huis stylist inhuren? Barbara Raes is ervaren interieuradviseur en zaakvoerster van BFactor. Met geoefend oog bekijkt ze je huidige inrichting.

Huis stylist inhuren: interieurstyling dat bij jou past

Een mooi en evenwichtig ingericht huis brengt balans in jouw leven. Ben je tevreden met de huidige inrichting, of kan het voor jouw gevoel anders? Een huis stylist inhuren geeft jou een andere kijk op de woonruimte. Je ontdekt nieuwe materialen en kleuren, maar doet ook kennis op over de afwerking en details. Het wordt tijd om kennis te maken met interieuradvies en interieurstyling door Barbara Raes.

  • Advies met betrekking tot de inrichting
  • Aandacht voor decoratie en kleuren
  • Voor elk budget

Samen bespreken we jullie wensen en woonstijl. Hierbij houden we rekening met je medebewoners en de stijl van het gebouw. Al eens nagedacht hoe je sfeer kan creƫren met het plaatsen van decoratie en lichtarmaturen? Wat dacht je van een herstoffering van meubilair of een kleuren combinatie waar je nooit zelf op zou komen? De huis stylist geeft je een heel andere kijk op jouw woonkamer, slaapkamer, kantoor of andere ruimte.

De mogelijkheden met betrekking tot interieurstyling

De woonruimte is opgedeeld in vloer, wanden en plafond. Het lijkt eenvoudig om deze ruimte met wat meubels te vullen, maar dat is het echt niet. Zowel meubels als decoratie moeten met elkaar matchen. Bovendien is dit afgestemd op jouw woonstijl, zodat jij je je echt thuis voelt. Een woningstylist inhuren biedt verschillende mogelijkheden. Denk maar eens aan advies met betrekking tot kleur- en decoratie, 3D visualisatie met verlichtingsadvies, shopping list en projectopvolging. Alles perfect tot in de puntjes afgewerkt, waar je ook voor kiest tegen de beste prijs.

Even brainstormen?

Ontdek zelf hoe waardevol het is om een BFactor huis stylist in te schakelen. Huur ons in en doe de test!