Freelance interieurontwerper

Freelance interieurontwerper

Barbara is een onafhankelijk freelance interieurontwerper en interieurstyliste. Hierdoor staat jou wensen als klant centraal en niet de verkoopcijfers van een bepaalt concept binnen een meubelbedrijf.

Voor de meeste interieurontwerp opdrachten is BFactor een perfect alternatief voor een binnenhuisarchitect en dat vertaalt zich in een gevoelig lagere factuur. Je kan bij ons terecht voor creatief interieurontwerp en meubels op maat.

Hierbij staat jouw woonstijl en wensen centraal in de vormgeving.  Wil je weten hoe dit eruit zal zien? Interieurvormgever Barbara Raes overtuigd je graag aan de hand van een duidelijke  3D visualisatie.

  • Perfect alternatief voor een (dure) binnenhuisarchitect
  • Geschikt voor woningen, kantoren en horeca
  • Indrukwekkende portfolio met verschillende projecten

Hoe Barbara te werk gaat?

Elk interieurontwerp start met een verkennend gesprek waarbij de leef- of werkomgeving perfect dient aan te sluiten bij je gezin of bedrijf. Hierbij luisteren we goed naar je persoonlijke wensen en op maat van je budget wordt een visualisatie opgemaakt van de opdracht. Als onafhankelijk interieurdesigner zijn we niet gebonden aan bedrijven en kiezen in belang van onze klant. Voor de uitvoerende werken stellen we graag vrijblijvend in contact met professionals binnen hun vakgebied.

Freelance interieurontwerper prijs

Wat kost het inhuren van een interieurontwerper? Maak je over de kosten geen zorgen: we hanteren prijzen die binnen ieder budget passen. Een interieurontwerp of meubelontwerp is steeds maatwerk en de grootte en moeilijkheidsgraad van de opdracht zal de prijs bepalen. Prijzen beginnen van €350 inclusief oriëntatiegesprek, moodboard/ 3D visualisatie, plaatsbepaling meubilair en nog veel meer. Twijfel niet langer, ga voor dat ultieme thuisgevoel en neem contact op met BFactor.

Even brainstormen?

Ontdek zelf hoe waardevol het interieuradvies en ontwerp van BFactor zijn. Huur ons in en doe de test!

ontdek onze webshop