Interieur restyling prijzen

Oude meubels wil je niet zomaar afdanken en terecht! Vaak hangen er heel wat mooie herinneringen aan vast, wat hen een onschatbare emotionele waarde geeft. Je meubels laten REstylen of UPcyclen is vaak een veel beter idee. Met de budgetvriendelijke REstyling prijzen van BFactor, combineer je een budgetvriendelijk alternatief voor de aankoop van dure nieuwe meubels met een bijzonder resultaat: 

“een blikvanger met karakter en een verhaal voor een spraakmakend interieur" 

GET INSPIRED - €65U./ PROJECTPRIJS

Bij BFactor bieden we meubel restyling prijzen in regie aan. Zo heb je een budgetvriendelijke en kwalitatieve oplossing om je meubels, muren, trappen, wanden… nieuw leven in te blazen. Mixed interiors die something old en something new combineren, zijn een van de BFactor specialiteiten. Meubel restyling past daarom perfect in ons plaatje.

HANDIG OM WETEN

Compacte meubels restylen we bij voorkeur in ons eigen atelier. Omvangrijke meubelstukken of vast interieur kunnen we bij jou thuis aanpassen om ze perfect af te stemmen op jouw interieur.

inbegrepen

 • We starten met een oriënterend gesprek via e-mail of bij je thuis om te overleggen welke meubels je wil laten restylen en wat je daarbij belangrijk vindt. De kostprijs voor deze communicatie wordt in mindering gebracht op de eindfactuur als we beslissen om verder samen te werken.
 • We bezorgen enkele voorbeelden ter inspiratie en een prijsofferte op maat van je project.

TIP!

Bekijk voor het strippen van je woonst samen met BFactor of er bepaalde vaste elementen in huis zijn waar een REstyle of decoratieve techniek kan op worden toegepast. Dit levert je meer op dan enkel de besparing van de afbraakwerken.

EXTRA INFO BIJ ONZE RESTYLING PRIJZEN

 • Alle prijzen zijn inclusief btw en exclusief materiaal- en verplaatsingskosten.
 • Binnen een straal van 10 km. rond Herzele rekenen we geen extra reiskosten aan. Daarbuiten brengen we € 0,50/km in rekening.
 • Bovenstaande formules kunnen in overleg aangevuld worden met extra opties. Hiervoor maken we steeds een maatwerk prijsvoorstel.

Vraag een vrijblijvende offerte!

  Deze website is beschermd door reCAPTCHA, zie
  Privacy Policy
  Terms of Service