RAAMDECORATIE

Op zoek naar een styliste voor raamdecoratie op maat?

Als ervaren interieurstyliste weet ik dat de juiste keuze raamdecoratie op maat één van de moeilijkste aspecten is bij het inrichten van een woonst. Kies je voor rolgordijnen, jaloezieën, gewoon gordijnen of spreekt een wat luxere inrichting met plisségordijnen tot je verbeelding?   Elk type raambekleding heeft z’n eigen specificaties met voor- en nadelen, mijn missie om functionaliteit en esthetiek samen te blenden op maat van je wensen en passend binnen jouw habitat.

'The Curtain Collective'

GORDIJNEN

GORDIJNEN

READ MORE

Vouwgordijnen als tijdloze raamdecoratie

Landelijk en tijdloos is een stijltrend die nooit voorbijgaat. De authentieke charme in neutrale tinten en natuurlijke materialen straalt warmte en rust uit, het vormt een evenwicht tussen nieuw en oud. De rust en sereniteit doen je denken aan een weekendje op het platteland. De charme van landelijke woningen speel je uit met vouwgordijnen op maat waarvan de elegantie perfect past binnen deze woonstijl.
De warmte straalt uit de plooien van jouw landelijke vouwgordijnen waarbij de authenticiteit van linnen stoffen in combinatie met het hedendaags comfort zeker een terechte aanrader is!

'The Curtain Collective'

ROLGORDIJNEN

ROLGORDIJNEN

READ MORE

Paneelgordijnen op Zen-maat

Jouw interieur zal zinderen van de energie door de inbreng van  paneelgordijnen. Op het ritme van de seizoenen ontstaan vernieuwende collecties in functie van de laatste interieurtrends. Een bijna oneindig scala aan materialen, kleurencombinaties en patronen waar vast en zeker een creatie tussen zit die jouw woon- en levensstijl accentueert.

VEELZIJDIGE DECORATIE

De veelzijdigheid van paneelgordijnen maakt dat deze niet enkel als raamdecoratie functioneren, maar ook op een luchtige en decoratieve manier je ruimte weten op te delen of het perfecte alternatief biedt voor het afsluiten van je garderobekast of dressing.

'The Curtain Collective'

HOUTEN JALOEZIEËN

HOUTEN JALOEZIEËN

READ MORE

Gordijnen op maat van uw wensen

Gordijnen verfraaien elk soort vensterraam binnen jouw woonruimte. Ze liggen binnen ieders bereik en bieden een prima uitkomst om het zicht te breken, de inkijk te weren of het licht te filteren. Je kan er zelfs de garderobe, dressing of tuinkamer mee aankleden. De fabrics zijn verkrijgbaar in tal van materialen, tinten en motieven. Jouw persoonlijke smaak en de details worden verwerkt tot gordijnen die je ruimte nog meer karakter geven.
Gordijnen zijn als het ware een natuurlijk verlengstuk van uw ramen, glasdeuren of glaswanden. Een subtiele sfeermaker binnen de woonruimte die je leven uw leven luchtig en praktisch maakt. Licht filteren, bescherming tegen inkijk, isolatie tegen hitte en kou,…Handmatig of automatisch bedienen, met gordijnen op maat kan je alle kanten uit!

'The Curtain Collective'

VOUWGORDIJNEN

VOUWGORDIJNEN

READ MORE

Een rolgordijn op maat met een decoratieve troef!

Een rolgordijn is niet alleen nuttig maar kan ook een rol spelen als blikvanger. Een Must-Have om jouw interieur leven in te blazen, want beter als geen ander weet het moderne rolgordijn hoe het zich sfeervol moet heruitvinden om tot een geslaagd woondecor te behoren.

Als styliste laat ik me inspireren door de toonaangevende trends van vandaag om zich geheel te kunnen concentreren op jouw woonwensen en lifestyle. Nodig de verre horizonten uit met hun Ethno-stijl en kleed je interieur aan met ruwe materialen en grafische weefpatronen, geef jouw Urban woning een grootstedelijke persoonlijkheid met levendige kleurcombinaties. Laat je onderdompelen door rolgordijn fabrics met tropische motieven en zachte tinten voor een botanische sfeer of speel met verfijnde materialen en geometrische vormen om een Metropolitan-trend te creëren.

'The Curtain Collective'

PANEELGORDIJNEN

PANEELGORDIJNEN

READ MORE

Eigentijdse jaloezieën op maat voor een hoog comfort

Door uw ramen en glaswanden aan te kleden met jaloezieën geef je jouw inrichting een geweldige boost. Ze zijn niet alleen resoluut eigentijds, ze brengen ritme in jouw woonkamer, kantoor, slaapkamer, keuken en zelfs badkamer. Het hoog comfortniveau wordt door ieder geliefd en past binnen elke interieurstijl.

Regel het licht volgens uw wensen dankzij onze jaloezieën. Open, gesloten of hellend… Met één enkel gebaar zet u ze helemaal naar uw hand. Je licht filteren of inkijk vermijden is zo geklaard!

BEN JE PAS VERHUISD, KLAAR MET RENOVEREN OF IS JE INTERIEUR AAN EEN UPGRADE TOE?

Kan je niet kiezen tussen de verschillende soorten raamdecoratie, of heb je hulp nodig bij kleurcombinaties? Dan bied gordijnadvies van een styliste de oplossing voor jou. BFactor geeft interieuradvies op maat van jouw wensen tijdens een persoonlijk gesprek bij je thuis waar jij kan kiezen tussen gordijnen of jaloezieën, structuren of verschillende houtsoorten. Ook sta ik je bij om de juiste kleuren te kiezen zodat alles perfect past.

• SHOWROOM AAN HUIS • INTERIEUR ADVIES • OPMETING • PLAATSING

RAAMDECORATIE AVIES € 75 

GRATIS bij order plaatsing vanaf € 500

HEB JE KEUZESTRESS BIJ HET INRICHTEN VAN JE HUIS?

EEN INTERIEUR PITBULL NODIG?

Als mix en match interieur pitbull, met oog voor detail, gefocust op proporties, een neus voor kwalitatieve materialen, instinct voor kleur, adviseer en creëer ik in mijn eigen designtaal interieurs met een unieke eigenheid.

‘BFactor’ zet de tanden in jouw project en laat pas los als de honger gestild is!

Elke designer beschikt over een bepaalde eigenheid , laat je leiden door je gevoel en kies voor dé persoon met de juiste flow voor jouw raambekleding of interieur projecten.

Met een sterk staaltje bmfabrics als basis of finishing touch van je ramen, deuren en interieur stoffen mag je alvast één belangrijke Must-Have binnen de context ‘gezelligheid’ afvinken✅

Ready to meet you…