Mixed Media

Een mixed media kunstwerk laten maken bij BFactor? Een aanrader!

Wat we onder mixed media kunstwerk verstaan?

Mixed media omvat artwork in de ruimste zin van het woord, zonder limieten en met een mix van de meest uiteenlopende materialen. Je kan een origineel interieur kunstwerk laten maken waarbij grafisch beeldmateriaal gecombineerd wordt met verschillende soorten dragers of vaste interieuritems.

Barbara Raes is freelance grafisch designer én Master in Powertex technieken. Ze trekt zich regelmatig terug in haar atelier om te experimenteren met materialen en mediums. Deze sessies resulteren in artwork dat nergens anders te verkrijgen is en met een eigen verhaal. Originele stukken als deze zijn uiteraard gedroomde eyecatchers en spraakmakers in je interieur.

Wat er allemaal kan?

Hoe fijn is het niet om via je interieur permanent herinnerd te worden aan de belangrijke dingen in je leven? Je liefde, familie, passie, hobby’s, huisdieren of je business verwerkt in een krachtig en unieke piece of art? Met mixed media art is er niets onmogelijk. Een origineel kunstwerk laten maken met een ingewerkte afbeelding, foto, bedrijfslogo of reliëf bijvoorbeeld.

“Elk mixed media werk is volstrekt uniek en heeft een eigen verhaal. Geen massaproductie dus, maar gepersonaliseerde kunst en interieurdecoratie die je niet in de winkel kan kopen.”

hoe we werken

Jij bent dé inspiratiebron en leidraad bij uitstek voor het creatieve proces. We baseren ons op jouw verhaal en stijlvoorkeuren om met volle overgave een mixed media werk te maken dat net zo uniek is als jij. Of je nu een neutraal decoratief werk verkiest in harmonie met je interieur thuis, of net een opvallende eyecatcher van formaat voor op kantoor…. Alles kan! Zelfs op vaste interieuritems zoals keukenkasten, deuren, trappen kunnen we perfect een herkenbaar en kunstzinnig motief voorzien. Onze mixed media prijzen in regie bieden je een budgetvriendelijk en tijdbesparend alternatief.

Op de BFactor portfolio-interieurdecoratie-art-workpagina  kan je enkele voorbeelden van eerder mixed media werk terugvinden. Of heb je nu al een idee voor jouw mixed media opdracht in gedachten?