DIY

Handgemaakte interieur accessoires by yourself or by BFactor

100% unieke interieurstukken

Bij BFactor steken we onze voorliefde voor handgemaakte interieur accessoires niet onder stoelen of banken. Een handmade interieuritem geeft gewoon altijd een persoonlijke toets en een bijzonder effect aan je interieur. Het is bovendien een budgetvriendelijke manier om waardevolle eyecatchers in je interieur te verwerken.

DIY formule

Tijdens een individuele workshop delen we onze geheimen, tips en tricks met je om samen hand made deco of functionele interieuritems te maken. Dit kan zowel in Barbara’s atelier of op locatie. Nadien kan je die kennis en met onze creatieve inbreng blijven gebruiken om nog meer handgemaakte interieur accessoires te creëren. 

Het alternatief

Geen tijd of zin om zelf de handen uit de mouwen te steken? Dan kan je ook handgemaakte interieurstukken of kunstwerken laten maken door Barbara. Met jouw input en onze digital art en mixed media technieken maken we interieurdecoratie op maat. Met veel passie en binnen je budget!

Samen experimenteren of handmade items laten maken?

Bij BFactor heb je de keuze. Je kan zelf interieurstukken maken die je niet in woonwarenhuizen vindt of je kan dit aan ons overlaten.

Bekijk hier onze DIY coaching prijzen

Waarom kiezen voor onze DIY formule?

zelf iets maken geeft je een gevoel van voldoening

• handmade decoratie geeft je interieur extra cachet

• deelnemen aan het creatieve proces is een ervaring

• unieke items met een budgetvriendelijk prijskaartje

“Ik ga met plezier op zoek naar dat ene item om je interieur helemaal af te maken. Of we maken zelf of samen een uniek stuk om je interieur de finishing touch te geven."

Even overleggen?

Bij een DIY-formule is alles bespreekbaar. Laat maar even horen wat je precies in gedachten hebt en hoe je liefst (samen)werkt.