Let's vectorize or pixelrize it! - €65/u. of projectprijs

Zelf je behang ontwerpen, je kastdeuren opsmukken met een persoonlijke print of een heel ander idee om een krachtig beeld in je interieur te verwerken? Met digital art zijn de mogelijkheden quasi eindeloos. Grafisch designer Barbara combineert jouw foto’s met afbeeldingen uit beeldendatabanken in 1 sprekend design met grafische computerprogramma’s zoals Photoshop of Illustrator. Het uiteindelijke ontwerp verwerken we in of op een drukklaar medium naar keuze in de afmeting van jouw keuze. En dat allemaal aan prima betaalbare digital art prijzen, waarbij je enkel betaalt voor effectief gepresteerde werkuren! Onze digital art prijzen in regie bieden je een exclusief alternatief om jouw wensen in beeld te brengen.

2 Digital Art Projecten

inbegrepen

  • Een kennismakend gesprek waarbij we luisteren naar jouw verhaal en voorkeuren en heel wat vragen stellen. De kost voor de gespendeerde tijd aan communicatie trekken we af van de eindfactuur als we beslissen om samen te werken.
  • We tonen je verschillende voorbeelden van eerder werk en mogelijke toepassingen om inspiratie op te doen voor jouw digital art project. Dat kan zowel persoonlijk en bij jou thuis of via e-mail naargelang je voorkeur en budget.
  • Opdat je nooit voor verrassingen komt te staan, bezorgen we je een kristalheldere prijsofferte voor we de creatieve processen aanvatten.
  • We leveren het definitieve grafisch ontwerp aan in drukklaar formaat.

De kleine lettertjes bij onze Digital Art prijzen

  • Alle prijzen zijn inclusief btw en exclusief verplaatsingskosten.
  • Eventuele aankopen van materiaal / dragers is niet in het uurtarief inbegrepen.
  • Binnen een straal van 10 km. rond Herzele rekenen we geen extra reiskosten aan. Daarbuiten brengen we € 0,50/km. in rekening.
  • Wil je behalve je digital art opdracht ook interieuradvies of interieurstyling aan BFactor toevertrouwen, dan maken we je een prijsofferte op maat waarin we verschillende diensten of formules combineren.

Vraag een vrijblijvende offerte!


Follow Us On

Karnemelkstraat 1
9551 Ressegem

BE 0741 343 779

barbara@bfactor.be
(+32) 0472 48 76 38