Digital Art

Met digital art kan je zelf je behang ontwerpen!

Digital art of mixed media, wat is het verschil?

In tegenstelling tot mixed media, zijn er bij digital art in de ontwerpfase geen materialen en dragers nodig. De creatieve ideeën krijgen vorm via computerprogramma’s. Geen standaard formaten en serie prints dus, maar volstrekt unieke designs!

Het resultaat

BFactor ontwerpt digitale kunst met jouw gedachten als basis. Daarbij durven we gerust out-of-the-box denken. Het ontwerp kan nadien op een verscheidenheid van mediums aangebracht worden en in alle formaten van mini tot maxi. Zelf ontworpen behangpapier is bijvoorbeeld een courante toepassing van digital artwork. Foto’s van je gezin, je huisdieren, je passies, … we kunnen echt alles verwerken in een krachtig beeld dat je elke keer ontroert met positieve vibes. Onze Digital Art prijzen in regie kunnen je bovendien een budgetvriendelijk en tijdbesparend alternatief bieden.

Met onze grafische knowhow, professionele Photoshop en Illustrator programma’s en jouw input maken we samen een kunstwerk dat in elke zin uniek is.

“Bij Digital Art ben jij de designer. Wij vertalen jouw input in krachtige beelden en interieurtoepassingen die je telkens weer ontroeren."

Reden genoeg om je eigen artwork te laten maken

  •  kunst inspireert en stimuleert je eigen creativiteit
  •  het laat je toe om af en toe eens weg te dromen
  •  geen betere manier om mooie herinneringen te koesteren
  •  je hebt een blijvend aandenken aan bijzondere momenten
  •  je geeft je interieur dat tikkeltje extra met een persoonlijke artwork

Omdat kunst gelukkig maakt

Kunst en geluk zijn rechtstreeks met elkaar verweven. Zelfs als je pijnlijke momenten in beeld brengt, kan je negatieve emoties toch transformeren in een mooi en positief beladen kunstwerk. Wat maakt jou gelukkig? Wij zijn nu al benieuwd naar jouw verhaal!

Meer weten?

In onze portfolio en op onze Facebook pagina kan je alvast enkele voorbeelden van digital art work terugvinden, maar elk stuk is en blijft uniek. Aarzel dus niet om jouw verhaal te vertellen en zelf te ontdekken hoe ver onze creativiteit reikt.