Creatief Interieur styling

Ben je altijd met meubels aan het schuiven, op zoek naar decoratie of muurverf aan het testen? Dan past creatief interieur styling helemaal bij jou. Met persoonlijke spullen, mooie accessoires en bijzondere meubels maak je het interieur helemaal af. Er is zoveel te bedenken en te doen dat je dit moeilijk alleen kunt. Daarom vertrouw je op de ervaren interieurstylist. Je hoeft je ideeën niet te laten varen: door middel van te brainstormen creëren jullie een geheel eigentijdse nieuwe inrichting. Eindelijk een woonstijl waar jij en je huisgenoten blij van worden. Dat voelt pas echt als thuiskomen.

Wat kan de interieurstylist voor mij doen?

Creatief interieur styling vraagt een goede voorbereiding. Hoe ziet de huidige situatie eruit en wat wil je bereiken? Barbara Raes is ervaren interieurstylist bij BFactor. Ze komt naar je toe en bekijkt hoe de woonruimte is ingericht. Heb je bepaalde ideeën of een voorkeur? Dit wordt meegenomen in het uiteindelijke interieuradvies.

Met betrekking tot styling en inrichting is er veel mogelijk. Van een andere muurkleur tot een compleet nieuwe inrichting met moderne of klassieke meubels: de woonruimte ziet er straks heel anders uit. Belangrijkste doel is dat er een persoonlijke en intieme sfeer hangt, waardoor je verlangt naar het thuiskomen.

Wat zijn de prijzen van een interieuradviseur/stylist

Wat kost het inhuren van een interieurstylist? Bepaal je interieurplannen en wat hiervoor nodig is. We geven online decoratie en kleuradvies vanaf €120. Hierbij kan er optioneel een bezoek gebracht worden op locatie voor advies met betrekking tot kleurgebruik en decoratie in de (woon)ruimte. Ga je voor volledige creatief interieur styling, kies dan voor medium of full option by BFactor. De interieurstyling prijzen beginnen vanaf €450 per ruimte. Dit is inclusief oriëntatiegesprek, advies, grondplan en 3D toelichting. Welkom in je nieuwe woning!

  • Interieurstyling met ruimtelijke inrichting
  • Advies en visualisatie in een app of moodboard
  • Interieuradvies voor elk budget

Persoonlijk en onafhankelijk advies

Advies met betrekking tot interieurinrichting is maatwerk: er geldt geen standaard advies of styling. De keuzes voor materialen en meubilair, maar ook de aankleding van vloeren en wanden moeten bij jou passen. Daarom ontvang je een persoonlijk styling advies, geheel afgestemd op jouw woonsituatie. Deze creatieve interieurstyling is onafhankelijk: wij zijn dus vrij om een selectie samen te stellen zonder verplichtingen om de gehele aankopen te doen in éénzelfde woonwinkel. U kan

Wat kan BFactor voor jou betekenen?

Ga je voor een snel interieuradvies of een volledig advies met een ontwerp op maat?

Bij BFactor zijn er veel mogelijkheden. Alles begint met een oriëntatiegesprek. Wat zijn jouw wensen en ideeën? Samen bekijken we het interieur en welke verbeterpunten aandacht nodig hebben. BFactor denkt met jou mee en geeft het correcte interieuradvies.

Even brainstormen?

Ontdek zelf hoe waardevol het creatief interieurstyling van BFactor is. Huur ons in en doe de test!

ONTDEK ONZE WEBSHOP