Blog

Originele Kerstdecoratie kopen gecoacht door BFactor

Zeg vaarwel tegen de drukte en het halsoverkop inkopen van Kerstdecoratie. 
“Mix” de BFactor geselecteerde Kerstsfeer met jouw “Match” gezelligheid en scoor dit jaar met een dikke vette? 

Met koper als hoofd accentkleur ben je verzekerd van een glamoureuze Kerststyling

Met zijn opvallende uitstraling is koper binnen het interieur de perfecte match om te combineren met zachte pasteltinten zoals roze, lila, geel.

Ben je meer het traditionele type?

Kies dan voor een combinatie met blauwtinten, groen, grijs, zilver & champagnekleur.

Zowel met harde als zachte kleuren is koper een voltreffer. Mix & match met neutrale tinten voor een subtiel geheel.

Ben je een durfal?

Hel leuke aan koper is dat het bij heel veel materialen en kleurenwaaiers past. Experimenteer er op los en creëer een eigen look & feel die bij je past.

Sample Text

Een metalen stoere lockerkast kopen?

👉Hoe Bfactor een afdankertje opknapt tot een stoere lockerkast❤️

Vaak is een gave kringloop of veiling vondst om te toveren tot een meubel van nu. Lockers laten opknappen en vervolgens restylen is vaak veel goedkoper dan de aanschaf van nieuwe minderwaardige exemplaren die niet het karakter evenaren van een oerdegelijke oude lockerkast. Elke REstyled stoere lockerkast is uniek en krijgt een Make-Over die aansluit bij jouw interieurstijl en nog een eeuwigheid zijn charme zal behouden tenzij er een bom ontploft natuurlijk😆

Voor het opknappen en restylen van meubels hebben we geen vaste prijs want alles hangt af van de door jou gekozen techniek en de omvang van het meubel. Het grote voordeel van deze werkwijze is dat jijzelf de designer bent en BFactor jouw wensen tracht te vertalen volgens het budget dat gespendeerd mag worden. Als je een echt unieke stoere lockerkast wil in huis halen dan is Bfactor de match voor jouw project.

lockerkast opknappen

stoere lockerkast kopen

ACCENTMUREN BRENGEN SFEER TOT LEVEN

Tips en ideeën voor accentmuren

Waarom niet met een wand of muur die je zal beleven als een levend kunstwerk?

Barbara creëert je persoonlijke murale die beslist de sfeermaker wordt binnen jouw interieur. Only Good Vibes die ten aller tijden volgens levensstijl en woonwens kunnen worden herwerkt tot een nieuw piece of art die past binnen jouw interieurstijl.